MP Storkjøkken-alt innen storkjøkkenutstyr

https://www.mpstorkjokken.no

Telefon: 70 15 81 00

E-mai: office@mpstorkjokken.no


OM MP STORKJØKKEN

Vi er en nasjonal leverandør av storkjøkkenutstyr og innredning til fast-food/HORECA bransjen. Vi har over 30 års erfaring i å tilby produkter til svært konkurransedyktige priser, uten å gjøre kompromiss på kvalitet eller funksjon.

Nettbutikk                                                                                                   Vi har også en nettløsning hvor alle produkter kan bestilles direkte.

Service                                                                            Vi firer heller ikke på service, vår egen serviceavdeling og et landsomfattende servicenettverk garanterer at kundene kan være trygge på en bekymringsfri drift av utstyret.

Showroom                                                                                         Velkommen til vårt showroom i Ålesund, her har vi et lite knippe av våre produkter utstilt og kan ta en prat om hvilke løsninger som passer best for deg. Vi er også representert på fagmesser og bransjesamlinger i Norge.

Innredning                                                                                                     Vi planlegger, tegner og 3D-illustrer ditt prosjekt, ikke nøl med å kontakte oss for et godt tilbud!

Finansiering og leasing                                                          Inntil 100% finansiering gir følgende fordeler:

  • Frigjøring av driftskapital
  • Raskere skattemessig utgiftsføring
  • Binder ikke bedriftens øvrige pantesikkerhet da vi vanligvis kun har sikkerhet i utstyret
  • Finansiell spredning
  • Nedskriving av utstyret i takt med utstyrets verdiforringelse
  • Full bruksrett av utstyret